[Indignats-pallars] Reunió d'empresaris La Seu d'urgell 16,17,18 de juny

laia clash clash_desdelpallars a hotmail.com
dim jun 14 14:26:39 CEST 2011


Aquest és el programa d'activitats durant la reunió d'empresaris a la Seu d'Urgell  aquesta setmana. Anima't!!!!


Dijous 16, Anem a donar la "benvinguda" amb casserolada a davant de la Sala Sant Domènec, a les 16.30h, hora d'inici de la trobada.
Divendres 17, s'acorda anar a les 17.00h a la Pl. de les Monges a fer la rebuda de tots/es els indignats/des que vinguin a La Seu d'Urgell.
Divendres 17, a les 18.00h, s'acorda adherir-se a la concentració dels Joves de l'Alt Urgell amb casserolada i cartells-denúncia, davant la Sala Sant Domènec. Tot seguit, cap a les 19.30h desplaçar-se fins la Pl. de les Monges on tindria lloc la primera assemblea d'Indignats de diferents punts de Catalunya a l'Alt Urgell. Un co finalitzada, es continuaria amb els actes programats per l'AJAU, com ara la xoriçada popular, prevista al carrer Canonges.
 Dissabte 18, Casserolada de bon dia al Castell Motel, es proposa esmorzar allà i fer el seguiment dels cotxes "oficials". Si van cap al Camp de Golf d´Aravell, seguir-los caminant fins allà “Nosaltres no tenim cotxes "oficials" i hem d´anar a peu”. Si van cap a la Seu es proposa fer una possible “Ruta de la vergonya” paral•lela amb l'Andreu (pendent de tancar). A les 12.00h, IAU dona per finalitzada aquesta convocatòria tot i que hi ha més actes programats per AJAU-CAJEI el mateix dissabte. 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20110614/acaa73fe/attachment.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list