[Indignats-pallars] L’empresa encarregada de la confecció de la nova uniformitat que hauran de dur els Mossos d’Esquadra es de ...... indignant.

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dim gen 17 19:00:51 CET 2012


CORRUPCIÓ PIRINENCA

la confecció de la nova uniformitat que hauran de dur els Mossos d’Esquadra es de ...... indignant.

 
Mossos d’Esquadra nova uniformitat 
>L’empresa encarregada de la confecció de la nova uniformitat que hauran de dur els Mossos d’Esquadra a partir d’aquest any 2012 és TEXTIL SEU S.A. amb adreça a C/ Llorenç Tomàs i Costa, 58 de la localitat de La Seu d'Urgell.
>ALBERT BATALLA SISCART, s’ha fet càrrec de l’alcaldia d’aquesta localitat des de l’any 2008, inicialment mitjançant coalició bipartita entre Esquerra Republicana de Catalunya i Convergència i Unió i actualment com a Cap de llista de CIU que va ser la força política més votada a les eleccions municipals de la Seu d’Urgell a l’any 2011, amb un 41,16% del total dels vots i aconseguint així 8 regidors.
>El Cos de Mossos d’Esquadra no canvia la seva uniformitat des de l’any 1983, i ara justament ara en plena crisis i quan sembla que això no pugui anar pitjor del que està anant es decideix fer aquest canvi que ves a saber tu els milions d’euros que costarà a la Generalitat. 
>Doncs bé, dona la CASUALITAT que l’administrador principal de TEXTIL SEU S.A. i el molt honorable ALBERT BATALLA SISCART són GERMANS.
>Ja ni ha prou de no fer res, denunciem-ho, fem-ho públic el màxim que estigui a les nostres mans. Aquest és un petit exemple del model de país que tenim i no ho podem permetre més.
>  

 

________________________________

No se encontraron virus en este mensaje.
Comprobado por AVG - www.avg.com
Versión: 2012.0.1901 / Base de datos de virus: 2109/4747 - Fecha de publicación: 01/16/12-- Mis fotos en                 http://picasaweb.google.es/pepuchogomez 
                                   http://picasaweb.google.es/pepucho.gmez1955Mis videos en               http://www.youtube.com/user/PepuchogoEl tiempo en Farrera en http://www.casacota.net/teranyina?num=1278004518              http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESCAT2500000025595A 

>¡POR FAVOR !, SI VAS A REENVIAR ESTE CORREO, TEN EN CUENTA LOS SIGUIENTES PUNTOS:
>1.- Borra la dirección del remitente así como cualquier otra dirección que aparezca en el cuerpo del mensaje.
>2.- Protege a todos tus contactos de terceros, colocando sus direcciones en la línea de CCO (Con Copia Oculta).
>Combatir el spam es tarea de todos.
>¡¡¡GRACIAS!!!
>

-- Per a publicar un missatge al grup, envia'l a: pallarsviu a googlegroups.com o bé respon un missatge del grup.Per a donar-te de baixa d'aquest grup, envia un missatge buit a:pallarsviu-unsubscribe a googlegroups.comPer veure els missatges anteriors, modificar les teves opcions o veure la documentació del grup, clica aquest enllaç:http://groups.google.com/group/pallarsviu?hl=ca
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20120117/eae3f782/attachment.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list