[Indignats-pallars] Resposta FGC

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dim gen 31 16:14:50 CET 2012


Benvolgut/Benvolguda,
 
En resposta al correu electrònic que heu adreçat a la bústia d’Atenció al Client de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a través del qual fèieu referència al servei de trens de la línia Lleida-La Pobla, us informem que el nostre objectiu és ajustar l’oferta a la demanda real existent. A més, l’actual disponibilitat pressupostària i el cost del model d’explotació d’aquesta línia, no ens permeten cap més opció que la de reduir el servei.
 
Per a la vostra informació, actualment els trens de la línia Lleida-La Pobla de Segur tenen una ocupació mitjana del 9,7% i el coeficient de cobertura de l’explotació és només del 13,9%. Per aquesta raó, el nostre plantejament de servei és el següent:
 
* Dies laborables: 4 trens diaris per sentit entre Lleida i Balaguer, i un tren diari per sentit entre Lleida i La Pobla de Segur. 
 
* Dies festius: 3 trens diaris per sentit entre Lleida i Balaguer, i un tren diari per sentit entre Lleida i La Pobla de Segur. 
 
Evidentment, un dels principals aspectes a tenir en compte és la coordinació del servei de tren d’FGC amb el servei d’autobusos que també cobreixen la demanda de mobilitat al territori. L’oferta actual d’autobusos a la zona és de 17 expedicions per sentit entre Lleida i Balaguer i 2 expedicions per sentit entre Lleida i La Pobla de Segur. En aquests moments des d’FGC estem treballant coordinadament amb la Direcció General de Transports i Mobilitat per resoldre l’actual duplicitat de serveis tren/autobusos en determinades franges horàries.
 
Així mateix, a FGC també treballem per poder transformar el model d’explotació actual de la línia i oferir un servei de més qualitat, amb més freqüències i més adaptat a la demanda real i potencial de la línia. L’objectiu és fer-ho amb un cost que sigui sostenible al llarg del temps, com a mostra clara de la voluntat d’FGC de potenciar la línia, en lloc de tancar-la.
 
Per això informem que seguim treballant perquè ara per ara puguem oferir als ciutadans d’aquest territori el millor servei al preu més ajustat atès que no són temps per fer despeses extraordinàries sense un objectiu eficient.
 
Ben atentament,

Relacions Institucionals d'FGC
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20120131/acf0e135/attachment-0001.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: no disponible
Type: image/jpeg
Size: 25627 bytes
Desc: image84e6d2.jpg a e9872520.d8814af9
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20120131/acf0e135/attachment-0001.jpeg>


More information about the Acampada-pallars mailing list