[Indignats-pallars] Rv: Mostra cinema

enrique beck ebeckgi a yahoo.es
dic jul 25 12:00:31 CEST 2012




----- Mensaje reenviado -----
De: Mostremp Mostra de Cinema Rural <mostremp a gmail.com>
Para: Christian Ruiz <christianrd a hotmail.com>; Clara Barbal <clarabarm a gmail.com>; Clara Rosell <clara_fosca a hotmail.com>; Eduard Muntada <eduardmuntada a hotmail.com>; Enrique Beck <ebeckgi a yahoo.es>; Glòria Llompart <gllompar a xtec.cat>; Jordi Solà Mas <jordi.sola.mas a gmail.com>; Josep Rosell <josep.rosell a telefonica.net>; Josep Tallada Fité <joseptallada a telefonica.net>; Marc Miró Grioles <antenti_86 a hotmail.com>; Marina Roman Castells <marina.roman.castells a gmail.com>; Miquel Abrantes <miquelabrantes a gmail.com>; Neus Uroz & Josep Bergés <labandaboo a gmail.com>; Sisco Farràs <ffarras a xtec.cat>; Montse Garcia de la Chica <mgarciadelachica a yahoo.es>; Albert Puiggròs i Peguera <artus70 a hotmail.com>; Lola Abelló <lola.abello a telefonica.net>; Àlex i Xavier Daniel <alexviera393 a hotmail.com>; Pau Coromina Nualart <paucnualart a gmail.com>; Jordi Uriach <uriachc a gmail.com>; Rosa Subirana <rsubirana02 a gmail.com> 
Enviado: Miércoles 25 de julio de 2012 11:20
Asunto: Mostra cinema
 

Bones a tots i a totes,
com ja sabeu, d'aqui just un mes tindrà lloc Mostremp.
Estem mirant d'organitzar una reunió durant l'agost tot i que encara no sabem quan, en tot cas us ho farem saber.
D'altra banda, l'organització va endavant i ja podeu consultar la programació de la mostra al web. També us fem saber que properament tindrem les samarretes de Mostremp, amb la qual cosa demanarem la col·laboració de tots i totes per a que arribin al màxim nombre de gent. Les primeres que venem portaran com a obsequi una entrada per Mostremp.
Us demanem també que feu el màxim de difusió a través de les xarxes socials i a través del boca orella per a que això arribi a tothom i la mostra tingui una participació elevada. Durant les properes setmanes durem a terme una campanya per a fer-nos visibles. Tenim unes sargantanes (10) per exposar en aparadors del poble que si teniu alguna idea d'algun aparador on hi puguin anar feu-nos-ho saber.
També us recordem que el dia 10 d'agost es tanca el període d'inscripció de curtmetratges tant per al premi infantil com pel juvenil. Feu-ne ressó i animeu a la participació tan com pugueu!!

Moltes gràcies a tots!!!

Lluís Roy-- 

www.tremp.cat/mostremp
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20120725/958d40f1/attachment.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list