[Indignats-pallars] creació nova plataforma al Pallars 10 març 19'30 moli de l'oli de Pobla

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dic mar 7 22:03:24 CET 2012


 
PLATAFORMA D'AFECTATS/DES PER LES RETALLADES



Aquesta carta pretén fer un crit d'ajuda mútua, perquè davant de les retallades i quan ja no queda res a perdre, tan sols queden les persones, els amics i la família per a donar un cop de mà!

Doncs bé, des del col·lectiu “Indignades Pallars” estem creant la PAEC (Plataforma d'Afectats i Estafats per la Crisi), que engloba a tothom; pares que hauran de pagar l'escola bressol, estudiants als quals els hi han augmentat el preu de les matrícules, persones afectades per la hipoteca, qualsevol usuari de la sanitat i el transport públic (inclús lo tren), qualsevol persona decebuda amb els polítics, els sindicats majoritaris, o amb la falsa democràcia en que diuen que vivim, tots els treballadors en l'àmbit públic o privat que han vist reduït el seu sou o els seus drets ( exceptuant aquells que són els que defensen aquest ordre d'imposicions marcades pels mercats financers).

En definitiva, qualsevol persona amb ganes de canviar l'actual dictadura dels mercats i sortir de l'atzucac en que ens han abocat els polítics i especuladors de torn, perquè sabem que no som els culpables d'aquesta crisi-estafa i ens neguem a pagar-la.
Per tot això i més, trobem-nos, reunim-nos, ajudem-nos i comencem a treballar tots plegats. Perquè queixar-se al bar o al sofà de casa no serveix de res... perquè juntes, si volem, podem! PERQUÈ JUNTES PERDEM LA POR!!!

Dia de la trobada de la PAEC 10 de març a les 19:30 h. A la sala del Molí de l'Oli de l'Ajuntament de la Pobla de Segur

paec.indignadespallars a gmail.com
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20120307/16fbc1af/attachment.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list