[Indignats-pallars] VOTA'NS (és un projecte que s'efectua al pirineu català)

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dic mar 14 23:52:52 CET 2012




Hola,
us envio aquest correu perquè si teniu un moment i ho voleu considerar voteu la feina que ha fet l'associació projecte boscos. fa dos anys vaig ser partícep una setmana durant el mes de juliol. Vam estar allotjats a un prat al costa del poble de Roní, a la muntanya d'Orri i vam estar treballant netejant camins, recuperant el camí vell que va des de Montenartró a Sant Joan de l'Herm, també vam fer silivicultura, aprenent a distingir entre els arbres autòctons amb possibilitat de desenvolupar-se i els que no, també vam estar treballant al riu contruint un "dig" de contenció per a reduir l'erosió del llit del riu, i evitar una miqueteta la força dels sediments barranc avall (si recordeu pujant a les pistes de Portainé hi ha una malla de ferro que evita una possible esllevissada a la carretera, cosa que ens benieficia a tot a es). Moltes altres actuacions, a més de donar a conèxer més el Pallars a ciutadan a s d'arreu dels Països Catalans.
Aquest estiu estan previstes més setmanades per a continuar treballant de forma voluntaria (intercanviant moltes coses) pels nostres boscos.
Des de la meva experiència us puc dir que va ser molt gratificant, no només per l'intercanvi humà sinó pel fet d'estar en contacte amb tot allò que estimem, el territori. 
així doncs us animo a fer un cop d'ull al projecte, i si us animeu ja ho sabeu hi teniu un lloc segur!
Aitana
Missatge original. 
Hola!

El Projecte Boscos de Muntanya ha estat escollit entre els 17 projectes finalistes que opten als ajuts EOCA per al 2012!

EOCA és una associació europea d'empreses de material de muntanya que dóna suport a projectes de conservació arreu del món.

Vota'ns aquí i fes disfusió entre tots els teus contactes, xarxes socials, webs, blogs.... ! Moltes gràcies!

Amb aquest ajut podrem aconseguir consolidar les setmanes de voluntariat d'aquest 2012. ÉS A LES TEVES MANS! 

La votació finalitza el 27 de març.

Ens veiem al bosc!

Andreu González
Projecte Boscos de Muntanya / Bergwaldprojekt 
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20120314/e49f1758/attachment.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list