[Indignats-pallars] dissabte no paguis l'€ per recepta

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dij oct 25 21:21:28 CEST 2012


Aquest dissabte convidem a tots els veïns i veïnes a sumar-se a l'acte de desobediència civil i pacífica en un rebuig massiu al RE-PAGAMENT de l'€ per recepta, perquè és una mesura injusta que culpabilitza a les persones malaltes de la seva situació. Aquest tipus d'actes es duran a terme conjuntament a diferents ciutats i pobles de la província de Lleida.
 
A Tremp posarem una parada al costat de les farmàcies a partir de les 11 del matí. Negar-se a pagar l'euro per recepta és molt senzill.Només cal que portis la teva recepta i fotocòpia del DNI. Si no pots fer fotocòpies abans et farem les fotocopies nosaltres.

CiU i PP s'estan carregant la sanitat pública: han eliminat llits dels hospitals, tancat consultes i quiròfans, restringit les urgències dels ambulatoris, allargat la llista d’espera  i continuen reforçant el procés de privatització de la sanitat. També han exclòs de l’atenció sanitària integral a les persones migrants indocumentades, als joves majors de 26 anys que no han entrat en el sistema de la Seguretat Social, les persones que treballen en l’economia informal o les dones que s’han dedicat a les tasques domèstiques sense remuneració.

I amb l'euro per recepta ens volen obligar a pagar una cosa que ja hem pagat amb els nostres impostos. Està clarament demostrat que el repagament és injust, perquè afectarà de forma més greu als més febles i precaris. A més, el repagament és una mesura ineficaç perquè no aconsegueix reduir la despesa sanitària al incrementar-se aquesta per altres vies (deteriorament de la salut pública, tractament més cars, etc.) i en definitiva representa un impost més a les persones malaltes a les que es culpabilitza de la seva situació. NO EL PAGUEM!

Nosaltres no hem de pagar la seva crisi!
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20121025/a4966742/attachment.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list