[Indignats-pallars] cròniques de misèria i nova convocatòria per resistir

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dic set 19 22:57:28 CEST 2012


He trigat perquè nos sabia com fer la crònica de l'assemblea d'Agramunt pels drets socials.

És difícil explicar que a LLeida cada dia hi ha vuit desnonaments, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca cada dilluns aten unes vint famílies amb diferents problemes (no només d'habitatge) i, sobretot, quan els arribin casos com els d'una família que portava vuit setmanes menjant patates perquè els bancs d'aliments estan saturats.

D'aquestes i d'altres crisi varem parlar el dissabte passat a Agramunt, però sobretot vam parlar de què fer davant del final de l'estat del benestar

La situació és dramàtica per molta gent, però moltes vegades aquesta gent viu la situació sola i invisible per la majoria de la població. Ja hi ha un 20% de pobres a Catalunya. Quina xifra necessitem per començar a actuar? 

Algunes persones provinents del 15M i d'altres moviments socials de Ponent i el Pirineu vam decidir crear l'Assemblea de Ponent i els Pirineus pels drets social i fer una primera campanya a les terres de Lleida per desobeir les retallades. Començarem amb el re-pagament dels medicaments. El dia 27 d'octubre promourem actes de desobediència a les farmàcies d'alguns pobles de LLeida, informarem del deure de no pagar l'euro per recepta i del deure, també, de denunciar el tèrbols negocis dels alts càrrecs de la sanitat catalana. Mentre als immigrants, als pensionistes i als malalts crònics se'ls penalitza amb una nova taxa o se'ls deixa directament sense atenció mèdica uns quants "xoriços" d'americana i corbata fan negoci amb els nostres drets. Siguem dignes de les conquestes socials dels nostres avis i àvies, pares i mares, i no permetem aquesta situació.

Si creieu que ara és l'hora d'actuar, si voleu conservar el dret a una vida llarga i digna veniu a la reunió que farem el 27 de setembre a les 6 de la tarda al Centre Cívic Tarraquet de Tremp.

A les 17h. sortirem de la parada de bus de Sort i a les 17'45 de la Plaça de l'Ajuntament de Pobla
 
Si voleu informació http://dempeusperlasalut.wordpress.com/

Armand
Assemblea del Pirineus per la justícia social
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20120919/5df40cdc/attachment.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list