[Indignats-pallars] Sant Jordi a Sort

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dij abr 11 20:03:02 CEST 2013





Us agraden els contes? Us agradaria explicar-ne un el dia Sant Jordi?


Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi es prepara una tarda d’activitats culturals participatives en què es preveu l’actuació dels alumnes de l’Escola de Música i un contacontes popular.  No serà un contacontes tradicional, sinó que la idea és donar veu a tots els que vulgueu compartir amb tothom la lectura o explicació d’un conte, d’un poema, d’una història, d’una llegenda…en l’idioma que vulgueu i us sentiu més còmodes.
L’activitat es durà a terme entre les 17h i les 19h, si el temps ho permet, al carrer (lloc a concretar). Hi haurà un escenari, un equip de so amb micròfon i un bon públic disposat a escoltar i a aplaudir ben fort.
Així doncs, només falta que us animeu a participar-hi, individualment o per parelles, trios…com vulgueu!!!
Si us engresqueu, us agrairíem que ens ho diguéssiu mitjançant un correu electrònic (casaxorret a sort.catpallarssobira a cpnl.cat) o a través dels telèfons 973620999 (Sílvia) i 973620107 (Núria), abans del dia 19 d’abril a les 14h.

Salutacions,


--
Silvia Montané
Casa Xorret - Ajuntament de Sort 
casaxorret a sort.cat
973 620 999
 
P  Abans d’imprimir aquest correu, assegureu-vos que és del tot necessari. El medi ambient és cosa de tothom
 
ADVERTIMENT LEGAL
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, us informem que les vostres dades estan incorporades als nostres fitxers, amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials. Si ho desitgeu podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades dirigint-vos per escrit a: AJUNTAMENT DE SORT a l’adreça de correu electrònic ajuntament a sort.cat, acompanyant còpia del vostre DNI.
El contingut d’aquest correu electrònic i els seus documents adjunts es dirigeix únicament a la persona o entitat que es mostra com a destinatari, podent contenir dades confidencials o privilegiades. Si vós no sou el destinatari i rebeu aquest correu per error, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres i l’elimineu immediatament juntament amb tots els seus documents adjunts sense fer cap ús de les dades que en ells figurin, atenint-vos a les conseqüències que d’un ús indegut se’n pugui derivar.
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20130411/3a2353fb/attachment.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list