[Ateneu la Pigassa] Ciberacció per aclarir les raons que condicionen l’actual política energètica

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dic jun 5 23:09:35 CEST 2013



 

Ciberacció per aclarir les raons que condicionen l’actual política energètica  
Si no veu correctament aquest  correu premi aquí
 Dimecres, 5 de juny de 2013  
Ciberacció per aclarir les raons que condicionen l’actual política energètica
Es tracta de recollir quantes més adhesions en una mica menys de dos dies 
  La Plataforma per un Nou Model Energètic, a la qual pertany Ecologistes en Acció, promou aquesta iniciativa. Es tracta de recollir quantes més adhesions en una mica menys de dos dies. Gràcies per l’atenció i el vostre suport!
URGENT!!
DENÚNCIA CIUTADANA a la FISCALIA ANTICORRUPCIÓ
RECERCA SOBRE POSSIBLE PREVARICACIÓ I TRÀFIC D’INFLUÈNCIES
La Plataforma por un Nuevo Modelo Energético ha aprovat per unanimitat presentar una denúncia ciutadana a la fiscalia anticorrupció perquè investigui si les circumstàncies observadas en els últims temps en relació amb l’actuació de polítics en els òrgans de gestió del sector elèctric poguessin ser constitutives dels delictes penals de PREVARICACIÓ i/o TRÀFIC D’INFLUÈNCIES.
Per a això hem llançat una campanya a través de Avaaz (https://secure.avaaz.org/es/apuesta_por_las_renovables/?bzwBBdb&v=25406) , en la que s’adjunta el document aprovat -veure enllaç més a baix- amb dos vessants presents ambdues des de la mateixa web:
1/ Urgent: aconseguir el màxim nombre de signatures possible incloent el DNI perquè formin part del cos de la denúncia. No més de 40 hores activa.
2/ A més llarg termini, per recolzar l’acció anterior demanant a la fiscalia que admeti la denúncia a tràmit.
 
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article9191   
En relació a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (la LSSI-CE) aprovada pel parlament espanyol i de la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades espanyola, estem obligats a comunicar-te que la teva adreça de correu figura en aquest moment subscrita a la LLISTA de correu electrònic de l'equip de comunicació adscrit a la Secretaria de Comunicació de la CGT de Catalunya, formant part d'un fitxer automatitzat de dades.nnAmb el present e-mail volem informar-te de la teva opció de cancel·lació en virtut de les lleis abans esmentades, i del teu dret d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les teves dades.nnSi no desitges seguir rebent missatges
d'aquesta llista, per a donar-te de baixa envia un correu a l'adreça: com-cgt-cat a cgtcatalunya.cat 
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20130605/853d0646/attachment.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list