[Ateneu la Pigassa] Ha arribat el moment de Guanyar Barcelona!

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dic jul 2 22:49:26 CEST 2014



 

Ha arribat el moment de Guanyar Barcelona!  

 
View this email in your browser          
[castellano más abajo] 

Benvolgut, benvolguda

Gràcies pel teu suport i la teva signatura a Guanyem Barcelona!

Ja són 9000 signatures les que hem recollit en pocs dies i això ens anima a pensar que molta gent té ganes que una iniciativa com Guanyem tiri endavant. Pensem que el que proposa Guanyem respon a un sentiment majoritari de la població, però no portarem a terme aquesta iniciativa si no confirmem que és així. Guanyar Barcelona és una tasca il·lusionant, però també complexa que només és possible si hi ha la implicació de milers i milers de persones. El primer pas és confirmar que cal fer-lo.

Per validar el projecte i entrar en una segona fase, la de crear formalment una candidatura de confluència per guanyar l’Ajuntament de la ciutat, el mínim que ens hem fixat és de 30.000 signatures (15.000 han de ser de Barcelona ciutat) d'aquí al 15 de setembre. Pero cal que siguin moltes més ;-). Per això, et demanem que convidis a la teva gent (família, amics i amigues, companys de feina, veïns i veïnes) a donar suport a Guanyem Barcelona signant a la nostra web guanyembarcelona.cat. El boca a boca és fonamental… i la ilusió que tu li posis en explicar-ho als teus és la millor eina per contagiar-nos, uns i altres, de les ganes d’un canvi profund. Avui estem difonent les signatures a les xarxes amb l'etiqueta #HaArribatElMoment i et convidem a fer-la servir per explicar de quina cosa creus tu que ha arribat el moment. 

També pots difondre el vídeo en les xarxes socials: http://www.youtube.com/watch?v=xCLxp3IHZTg.
Dilluns començarem una petita campanya (a les 10:30 del matí) amb el lema #EmSumoAGuanyar on us convidem a escriure per Twitter i Facebook els motius pels quals has signat el manifest, o per transmetre quines emocions, il·lusions, sensacions, propostes o dubtes tens respecte un projecte en el qual tu ets necessari. Atents a @Guanyem i a la nostra pàgina de Facebook www.facebook.com/guanyem.barcelona ;-) Et recordem també que en breu publicarem al calendari https://guanyembarcelona.cat/calendari/ les xerrades als barris que farem el mes de juliol, les quals formen part d'aquest procés de validació, i són clau per poder trobar-nos i pensar junts, juntes, com construir entre tots i totes Guanyem Barcelona!


Ben Cordialment, 
Guanyem Barcelona 
                                                  
     
             

Estimado, estimada

Gracias por tu apoyo y tu firma a Guanyem Barcelona.

Enn pocos días ya hemos recogido 9.000 firmas,  y esto nos anima a  pensar que mucha gente tiene ganas de que una iniciativa como Guanyem salga adelante. Pensamos que lo que propone Guanyem responde a un  sentimiento mayoritario de la población, pero no llevaremos a cabo esta  iniciativa si no confirmamos que es así. Guanyar Barcelona es una tarea  ilusionante, pero también compleja que sólo es posible si se implican  miles y miles de personas. El primer paso es confirmar que hay que hacerlo.

Para validar el proyecto y entrar en una segunda  fase, la de crear formalmente una candidatura de confluencia para ganar Barcelona, el mínimo que nos hemos fijado es de  30.000 firmas (15.000 tienen que ser de Barcelona ciudad) de aquí al 15  de septiembre. De todas maneras, hace falta que sean muchas más ;-). Por eso, te  pedimos que invites a tu gente (familia, amigos y amigas, compañeros y  compañeras de trabajo, vecinos y vecinas) a apoyar a Guanyem Barcelona firmando a nuestra web guanyembarcelona.cat. El boca a boca es  fundamental… y la ilusión que tú le pongas al explicarlo a los tuyos es la mejor herramienta para contagiarnos, unos y otras, de las ganas de un  cambio profundo. Hoy estamos difundiendo las firmas en las redes con la  etiqueta #HaArribatElMoment y te invitamos a usarla para explicar de qué ha llegado el moment para ti. 

También puedes difundir el vídeo en las redes sociales: http://www.youtube.com/watch?v=xclxp3ihztg.
El lunes  empezaremos una pequeña campaña (a las 10:30 de la mañana) con el lema #EmSumoAGuanyar donde os invitamos a escribir por Twitter y Facebook  los motivos por los cuales has firmado el manifiesto, o para transmitir  qué emociones, ilusiones, sensaciones, propuestas o dudas tienes respeto un proyecto en el cual tú eres necesario. Atentos a @Guanyem y en  nuestra página de Facebook www.facebook.com/guanyem.barcelona ;-) Te  recordamos también que en breve publicaremos en el calendario  https://guanyembarcelona.cat/calendari/ las charlas en los barrios que haremos el mes de julio, las cuales forman parte de este proceso de  validación, y son clave para poder encontrarnos y pensar juntos, juntas, cómo construir entre todos y todas Guanyem Barcelona!

Cordialmente
Guanyem Barcelona               
This is a Text Block. Use this to provide text...   

D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que ens faciliteu seran incorporades i tractades en un fitxer titularitat de GUANYEM BARCELONA només pel seu us en l’àmbit de l’associació. Heu donat el consentiment per rebre informació i us enviarem periòdicament informació per correu electrònic. Així mateix, en relació amb algunes iniciatives, si així ens autoritzeu prèviament, el vostre nom quedarà publicat a la pàgina web.
Us recordem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les dades i l’oposició al seu tractament mitjançant un escrit adreçat a GUANYEM BARCELONA (c/ Nou de Sant Francesc, 21 baixos), o bé per correu electrònic a info a guanyembarcelona.cat.

Our mailing address is:

Guanyem
c/ Nou de Sant Francesc 21Barcelona, NJ 08001 
Spain
Add us to your address book

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20140702/648567d0/attachment-0001.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list