[Ateneu la Pigassa] Crida al món acadèmic català: prou complicitat amb l’Apartheid contra els palestins

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dll jul 21 12:49:41 CEST 2014






Aquí trobareu el Manifest per signar:  

http://pebai.wordpress.com/2014/04/30/crida-al-mon-academic-catala-prou-complicitat-amb-lapartheid-contra-els-palestins/


Crida al món acadèmic català: prou complicitat amb l’Apartheid contra els palestins
Publicado el 30 abril, 2014de PBAI
Durant les fracassades “negociacions de pau” John Kerry va dir que si no es creava un estat palestí aviat, Israel seria un estat d’Apartheid pels palestins. La realitat és que l’estat palestí no s’ha creat. I la política d’expropiació de terres i despossessió de la població palestina no només no s’atura si no que s’accentua de forma accelerada. La realitat és que Israel ja controla i discrimina sobre la vida de milions de palestins (no només dels territoris ocupats).
És en aquest escenari que el Govern de Convergència i Unió ha decidit fer de l’estat d’Israel el seu principal aliat i referent. I ha escollit el món acadèmic per teixir aquesta estreta aliança i complicitat. Firmar acords amb el govern i les institucions Israelianes no és un acte neutral i apolític. És un aval explícit a les seves polítiques de discriminació institucionalitzada de la població palestina. Una cosa no pot ser deslligada de l’altra.
Nosaltres no volem ser còmplices de la situació de discriminació i Apartheid de milions de persones (siguin palestines o de qualsevol altra nacionalitat). Per aquest motiu fem una CRIDA al món acadèmic català per a que doni suport al manifest “BDS Acadèmic per Palestina” que ja ha estat signat per 800 professors/es de tot l’estat  com Josep Fontana, Miren Etxezerreta o Arcadi Oliveres, membres del PAS, estudiants, sindicats d’estudiants, de treballadors, grups de recerca i un llarg etc ... 
(seguir llegint a l'enllaç: http://pebai.wordpress.com/2014/04/30/crida-al-mon-academic-catala-prou-complicitat-amb-lapartheid-contra-els-palestins/)
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20140721/f5d883fd/attachment.htm>


More information about the Acampada-pallars mailing list