[Ateneu la Pigassa] Rv: avui al 33 a les 22 h entrevista + 2 ofertes d'estudi

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dic mar 12 16:33:11 CET 2014




Avui al programa Retrats del canal 33, si podeu, no us perdeu l'entrevista al Josep Manel Busqueta:
---------------------------------------------------------------------------------
Aquest dimecres, 12 de març a les 22.00, "Retrats", la proposta de Jaume Barberà per al 33, es desplaça a Bellpuig (Urgell) per conversar amb Josep Manel Busqueta, economista, pastisser i exassesor del president de Veneçuela Hugo Chávez.
 
Amb Busqueta, que és membre del col·lectiu Seminari d'Economia Taifa i autor del llibre "L'hora dels voltors. La crisi explicada a una ciutadania estafada", analitzarem la situació actual i la seva visió de futur.
--------------------------------------------------------------------
També us adjunto 2 ofertes de formació - de treball (informació a Centre Social CAsa Xorret):
Petons, Carme
--------------------------------------------------------------------------------------



Bon dia,

A petició del Servei de Joventut del Pallars Jussà, us informem d'aquesta iniciativa laboral per a joves, per si és del vostre interès o per si en podeu fer difusió.

-----
 
Us volem informar del projecte “Fórmula Jove” d’inserció laboral per a joves, que hem endegat des del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Jussà, juntament amb l’associació Reintegra i que promou a tot Catalunya l’Agència Catalana de Joventut/ Direcció General de Joventut.
 
El “Fórmula Jove” és un programa de formació i inserció laboral per a joves de 16 a 24 anys (excepcionalment ampliable fins a 30 anys) amb una baixa qualificació i dificultats per entrar en el mercat laboral. En el cas del Pallars Jussà s’ha optat per centrar aquest projecte en el sector de la carnisseria i la transformació càrnia, donat que es tracta d’un sector que considerem estratègic dins del desenvolupament econòmic de la nostra comarca i amb projecció de futur.
 
El projecte inclou una etapa de formació de 130 h de les quals 60 estaran dedicades a competències generals, habilitats personals etc, mentre que els 70 restants es centraran en la formació professionalitzadora. Un cop acabada aquesta primera etapa, s’iniciarà un període de 70 hores més de pràctiques en empreses del sector.
 
Als participants en el projecte se’ls farà també un seguiment i se’ls assessorarà de cara a la seva inserció laboral o al retorn a l’etapa educativa.
 
Està previst iniciar la formació el proper 1 d’abril i en total el programa (teòric-pràctic) durarà uns tres mesos.
 
En aquests moments ens trobem en el moment de localitzar i fer una selecció de les persones que compleixin el perfil requerit i tinguin interès per participar-hi, i és en aquest punt que demanem la vostra col·laboració. Donat que des del lloc que ocupeu esteu en contacte amb joves, de ben segur que en coneixeu algun que compleix amb aquests requisits i que podria aprofitar aquesta oportunitat per fer una incursió en un sector professional amb projecció de futur.
 
Per aquest motiu us demanem que feu arribar aquesta informació als joves que considereu que en poden traure un profit i ens els adreceu. La preinscripció la podran fer directament al Consell Comarcal del Pallars Jussà abans del dia 26 de març en què finalitza el termini d’inscripció. Donat que només disposem de 15 places, a mesura que anem rebent les inscripcions es duran a terme entrevistes amb els candidats per valorar la seva idoneïtat i motivació.
 
Per a més informació us podeu adreçar a Carme Farré  Casal cfarre a pallarsjussa.cat o a Gemma Pedra: Tel. 635016916  e-mail:  gpedra a reintegralleida.org
 
S'adjunta un petit fulletó explicatiu.
 


Salutacions,  

--
Silvia Montané
Casa Xorret - Ajuntament de Sort 
casaxorret a sort.cat
973 620 999

                   
 
 
Bona tarda,  

Us informem que han sortit unes places becades de Formació Professional Dual a Alemanya, pels joves de l'Alt Pirineu d'entre 18 i 30 anys.
El proper dia 17 de març es farà la xerrada informativa per tots/es els/les interessades a la Seu d'Urgell. Si esteu interessats/des o ceneixeu algú que en pugui estar, contacteu amb mi a través d'aquest correu i us podré donar més informació que la que apareix al dípic que us adjuntem.

La Informació també la trobareu publicada a: http://joventut.pallarssobira.cat/news-and-media/fp-dual-remunerada-alemanya
-- 
Aquest programa de Formació Professional Dual remunerada a Alemanya, va adreçat a joves amb ESO, entre 18-30 anys, de nacionalitat espanyola.  Es preveuen unes 32 places per a l'Alt Pirineu. Al febrer tindran el llistat d’empreses alemanyes que en formaran part, per tant es podrà veure els perfils que busquen ( principalment sanitari, però també construcció, mecànica...)

	* B4M farà les entrevistes i la tria dels 32 joves -> 17 de març 2014 a les 11 EVENT INICIAL  al CETAP-Telecentre (Pl les monges, edifici les monges, 3ª planta, 25700 La Seu d’Urgell). A partir d’aquest dia es concertaran les entrevistes.
	* A mitjans d’abril començaran la formació de 300h d’alemany per aconseguir un B1
	* A l’agost-set farien dos mesos de pràctiques tots aquells que haguessin finalitzat la formació. (remunerades, a Alemanya)
	* Finals d’octubre, els què finalment es quedin, ho faran durant 3-5 anys amb remuneració d’FP Dual (rebran formació específica, que lliga l’empresa)
Les despeses van a càrrec del govern alemany, el jove hauria d’avançar el 15% del curs d’alemany (3.720€), uns 560€ (que ho pot fer en 3 pagaments). Si no el finalitza, perd els diners, si el finalitza, encara que no aprovi, se li tornen. Està cobert: curs alemany, despeses de mudança, pràctiques, contracte FP, 2 viatges a l’any a Catalunya.


Salutacions,  

--
Silvia Montané
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20140312/9680f6af/attachment-0001.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 2169 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20140312/9680f6af/attachment-0002.jpg>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image002.jpg
Type: image/jpeg
Size: 1452 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20140312/9680f6af/attachment-0003.jpg>


More information about the Acampada-pallars mailing list