[Ateneu la Pigassa] Crida constituent

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dic oct 22 11:23:03 UTC 2014





Benvolgudes companyes,
Avui diverses persones implicades en el teixit social, polític, sindical i cultural hem presentat una carta que pretén provocar el debat de la necessitat de treballar conjuntament per articular una candidatura unitària al Parlament de Catalunya​ per la ruptura constituent. Canviant la idea d’eleccions plebiscitàries ​per​ convertir-les en unes eleccions constituents.
Des de les persones que impulsem aquesta crida pensem que seria interessant que es debati aquesta proposta política en els diferents espais polítics, organitzacions socials, sindicals i polítiques que aposten per la ruptura democràtica i la transformació social. 
L’adhesió a la crida no és una qüestió merament formal, sinó que implica que ens posem a treballar juntes per l’articulació d’una candidatura al Parlament de Catalunya que defensi la necessitat d’iniciar un  procés constituent popular on la gent pugui decidir-ho tot, canviar-ho tot, garantint així que la dignitat i el benestar de les persones estaran per sobre dels interessos privats, econòmics i financers. Si no som capaços d’articular un vertader moviment desobedient per la ruptura constituent, estem segurs que s’acabarà signant un gran pacte entre les elits, d’esquena a la ciutadania.
Pensem que en el si de cada espai que s'adhereixi a la crida seria interessant que es debati sobre un programa de ruptura de mínims (des del grup promotor pensem que els 10 punts proposats pel Procés Constituent són una bona base per començar a definir els punts programàtics de la futura candidatura)​.​
Tal i com diu la crida:“No podem deixar el nostre futur en mans d’una minoria obsessionada amb els seus “negocis” i en les dels seus representants. No podem restar al marge i renunciar a liderar col·lectivament aquest procés que estem vivint. No podem deixar de prendre un compromís històric amb la nostra gent”

Per la ruptura amb l'Estat que ens permeti obrir un procés constituent popular​.​ Som-hi! 

Més informació:  http://cridaconstituent.cat/

Twitter: @cconstituent

Mail de contacte: cridaconstituent a gmail.com
​ 


 CandidaturaUnitaria_sense.jpg​​






-- 
Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrit al grup "Tortugaires" de Google Groups.
Per cancel·lar la subscripció a aquest grup i deixar de rebre els seus missatges, envieu un correu electrònic a tortugaires+unsubscribe a googlegroups.com.
Si voleu publicar missatges en aquest grup, envieu un correu electrònic a tortugaires a googlegroups.com.
Per veure aquest debat al web, visiteu https://groups.google.com/d/msgid/tortugaires/CANdhCou5fEr%2BPu7UpxgitG4kWcefnHNSd9oAKbPj737MgzZSfg%40mail.gmail.com.
Per veure més opcions, visiteu https://groups.google.com/d/optout.



-- 

"Ho van fer perquè no sabien que era impossible"
Jean Cocteau
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20141022/e7c11cc5/attachment.html>


More information about the Acampada-pallars mailing list