[Ateneu la Pigassa] Rv: Urgent: Demà dimarts a les 19h tothom davant dels ajuntaments

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dll set 29 19:34:25 UTC 2014







Butlletí de voluntaris
 
 
Hola Armand,
El Tribunal Constitucional acaba de suspendre la Llei de Consultes i el Decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre. Davant d’aquest fet, reafirmem que el 9N votarem i que els catalans decidirem lliurement el nostre futur a les urnes.
Us convoquem demà, dimarts 30 de setembre, a les 19h davant de tots els ajuntaments per iniciar de forma alegre, massiva i alhora decidida la campanya més important de la nostra història: la campanya perquè el proper 9 de novembre guanyi el Sí a la independència.
Per fer-la possible, necessitem 100.000 voluntaris que dediquin un parell d'hores de la seva vida per arribar a totes les llars del país i escoltar com volem que sigui el país nou que estem construint. Gràcies als més de 30.000 que ja ho sou. Us necessitem a tots.
 
VULL FER-ME VOLUNTARI
 
Ara és l’hora de la veritat. Ara és l’hora de guanyar.
Junts ho farem possible.
 
Carme Forcadell i Muriel Casals  
SEGUEIX-NOS          FES-HO CÓRRER!       WHATSAPP    
 
D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals es troben recollides al fitxer “Ara és l’hora”, el responsable del qual és l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, amb la finalitat de desenvolupar accions i campanyes, així com informar-vos de les mateixes, per via electrònica o en format paper, en el marc i en relació amb el procés sobiranista de Catalunya.
Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a l’Assemblea Nacional Catalana a: carrer de la Marina, 315, Barcelona (08025), a Òmnium Cultural: carrer Diputació, 276, Barcelona (08009) o al correu electrònic dades a araeslhora.cat.
Aquest email ha estat enviat a:  armandsimon2002 a yahoo.es. Per donar-te de baixa, visita: https://actua.araeslhora.cat/unsubscribe
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20140929/94a79b1d/attachment.html>


More information about the Acampada-pallars mailing list