[Ateneu la Pigassa] Rv: Voluntàries?? per carnestoltes (utilitzant el llenguatge modern, però vol dir homes, dones, adolescents, diverses tendències i identitats sexuals, ...)

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dic gen 21 19:28:06 CET 2015





 En el missatge de buscar gent per la festa de carnaval diu "Busquem voluntàries" i algú m'ha preguntat si poden ser homes....està redactat amb ànim de reivindicar la històrica invisibilització de les dones, no és que es busquin només dones en minifalda per estar a la barra!!!!!
el plan seria:- a les 20'30 tenir el sopar preparat (llangonissa, seques, pa marroquí), servir-lo
- portar la barra de 20'30 a 1 del matí. Hi haurà xaranga i DJAga- no hem de fer la neteja i a la 1 s'acaba. No fem torns perquè no són moltes hores.- de moment som 7 persones, si no apareix més gent no ens veiem en cor. L'any passat vam guanyar 600 € a carnaval, i hem tret 850 a cap d'any. No és que vulguem ser un servei de càtering, però els 200 i escaig al mes del lloguer de l'ateneu han de sortir d'un lloc o altre!!!!!
A veure si algú més s'anima!!!!!!!
Aprofitem per recordar:- aquest dissabte 24 a les 18 h "Crida Constituent" a l'ateneu- aquest diumenge 25 a les 17 h passi de "Ciutat Morta" sense censura i amb pica-pica a l'ateneu-falta una persona per substituir en les classes de català a la MErtxe durant un mes. SEria fins el 10 de febrer: dilluns, dimarts i dimecres de 3 a 4. O si més no algun d'aquests dies- comencen aquesta setmana classes per aprendre àrab. (In sha Allah)
carme schouten fusté
 

     Le Lundi 19 janvier 2015 22h04, armandsimon <armandsimon2002 a yahoo.es> a écrit :
   

 
L'ajuntament de Pobla ens ha tornat a demanar col.laboració per portar la barra i fer un sopar de carnestoltes el 14 de febrer. Nescessitem voluntàries!!!
Per pagar el lloguer de l'ateneu necessitem fer aquestes activitats amb ajuda de totes.
Si som 10 persones de 8 a 1 de la matinada el dilluns vinent decidirem comprometre'ns.
Salut
Enviat des de Samsung Mobile
_______________________________________________
Acampada-pallars mailing list
Acampada-pallars a marsupi.org
https://lists.marsupi.org/listinfo/acampada-pallars


    

   
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20150121/7b1447d1/attachment.html>


More information about the Acampada-pallars mailing list