[Ateneu la Pigassa] Rv: xerrades TTPI a TRemp i a Sort

merce sañé sala mercesane a hotmail.com
dic jun 10 17:23:48 CEST 2015


Benvolguts tots/es,
Sóc receptora i lectora habitual dels vostres missatges, crides, xerrades i actes en general encara que no sóc participant activa doncs visc lluny del Pallars, però sóc la mare de gent del vostre grup.
Està molt bé que volgueu informar sobre les consequències del TTPI, en el que poc hi podem fer per ser un tema d'abast internacional, però jo us voldria proposar d'organitzar una xerrada informativa oberta, amb algun expert/a en sanitat, sobre un tema que ens queda molt més proper i que pot afectar directament a famílies de la comarca: De la conveniència de vacunar els nens, de forma gratuïta i prevista per la sanitat pública. Tots hem sentit a parlar recentment del malhaurat cas del nen de 6 anys -no vacunat- afectat greument de diftèria, ingressat a la Vall d'Hebron, els pares del qual ara es lamenten de qui els va aconsellar no vacunar-lo.
Certament hi ha algunes tendències que prefereixen no vacunar-los per certs indicis d'efectes secundaris que puguin provocar, però el cert és que els milions de vacunes que s'han posat al mon han contribuït a erradicar la varola i a reduïr molt la poliomielitis, p.e. Si es baixa la guardia torna a aparèixer, fa 2 ó 3 anys una nena de 3 anys de Sabadell va morir de meningitis per no estar vacunada, hem de confiar en la ciència. I un nen/a no vacunat és un risc per ell i pels demés i a més a més és un acte d'insolidaritat envers la gent del seu entorn.
Penseu-hi si us plau! I us animo a convocar una xerrada a Tremp, a la Pobla o a Sort sobre aquest tema.
Ànims per la feina que esteu fent i moltes gràcies per la vostra atenció.
Salutacions cordials.
Mercè Sañé SalaTerrassa
mercesane a hotmail.com


Date: Wed, 10 Jun 2015 14:45:11 +0000
From: armandsimon2002 a yahoo.es
To: acampada-pallars a marsupi.org
Subject: [Ateneu la Pigassa] Rv: xerrades TTPI a TRemp i a Sort




 Hola!Hi ha dues xerrades més previstes sobre el TTPI (tractat de "lliure" comerç entre EEUU i Europa, que ara s'està debatent). Si s'arriba a signar serà un desastre (transgènics, fracking, privatitzacions sanitat i educació, hormones permeses a EEUU ...). Si en voleu saber més:- dijous 11 de juny a les 20 h a centre cívic Tarraquet de Tremp- dijous 18 de juny a les 20 h a Sala de Plens de l'Ajuntament de Sort
Sisplau, feu-ne difusió!!! Gràcies

      
_______________________________________________
Acampada-pallars mailing list
Acampada-pallars a marsupi.org
https://lists.marsupi.org/listinfo/acampada-pallars 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20150610/fcf3d753/attachment.html>


More information about the Acampada-pallars mailing list