[Ateneu la Pigassa] acta ateneu 25/5/2015

laia garcia bertran laiag19b a hotmail.com
dim maig 26 14:16:28 CEST 2015









Només estem la Carme i la Laia

La Laia comenta que al taller "Dona i Consciència" que es va fer el mes passat a l'ateneu va venir la Montse Barrière de Sort i va sorgir interés per part d'unes quantes noies que hi eren al taller a fer un taller de constel·lacions familiars amb ella. La Montse s'ha oferit a fer una xerrada / taller a l'ateneu amb aportació econòmica voluntària, la proposta de data és el dissabte 14 de juny al matí.

La Laia volia parlar avui a l'assemblea del tema ecònomic perquè l'altre dia ho va comentar amb la Sara i ella li va explicar que en anteriors assemblees s'havia parlat ja de que fer quan algú fa una activitat a l'ateneu de la que obté un benefici econòmic i el que s'havia acabat decidint després de varies assemblees  era que la persona que dona el taller fes una aportació econòmica voluntària per a l'ateneu.

Si us sembla be tirem endavant el tema del taller amb aquesta aportació voluntària per part de la Montse.

També comentar que en el taller de "Dona i consciència" no es va fer cap aportació perquè una de les noies que va donar el taller venia de lluny i el que es va treure va ser per cobrir les seves despeses.

Salut i fins aviat
Laia

 


 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20150526/25c7f0af/attachment.html>


More information about the Acampada-pallars mailing list