Fw: 16A FIRA DE NATURA DEL PALLARS, DIUMENGE 8 D'ABRIL, AL PARC DEL RIUET

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dis abr 7 14:57:35 CEST 2018


DIUMENGE 8 D'ABRIL, AL PAVELLÓ D'ESPORT DE SORT

 
| 
16a FIRA de NATURA del PALLARS
 |
| 

 | 
De 10 a 18 h. Al Parc del Riuet de Sort (i si plou al pavelló d'esports).
Fira natura orientada als més petits, jocs, concursos, exposicions, xerrades, demostracions...Totes les activitats són gratuïtes, menys el dinar popular.

Més informació: 973620999-973620010

PROGRAMA:

https://fempirineu.cat/ajuntament-de-sort/fira-natura
 |
|  |  |


  

  



  

ADVERTIMENT LEGAL

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, us informem que les vostres dades estan incorporades als nostres fitxers, amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials. Si ho desitgeu podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades dirigint-vos per escrit a: AJUNTAMENT DE SORT a l’adreça de correu electrònic ajuntament a sort.cat, acompanyant còpia del vostre DNI.

El contingut d’aquest correu electrònic i els seus documents adjunts es dirigeix únicament a la persona o entitat que es mostra com a destinatari, podent contenir dades confidencials o privilegiades. Si vós no sou el destinatari i rebeu aquest correu per error, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres i l’elimineu immediatament juntament amb tots els seus documents adjunts sense fer cap ús de les dades que en ells figurin, atenint-vos a les conseqüències que d’un ús indegut se’n pugui derivar.

  

ADVERTENCIA LEGAL

En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos Personales, le informamos que sus datos están incorporados a nuestros ficheros, con la finalidad de mantener nuestra relación  profesional y/o comercial. Si lo desea puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos mediante escrito dirigido a AJUNTAMENT DE SORT en la dirección de correo electrónico ajuntament a sort.cat, acompañando copia de su DNI.

El contenido de este correo y sus documentos adjuntos va dirigido únicamente a la persona o entidad que se muestra como destinatario y puede contener datos confidenciales o privilegiados. Si Ud. no es el destinatario y recibe este correo por error, rogamos se ponga en contacto con nosotros y lo elimine de inmediato con todos sus documentos adjuntos sin hacer ningún uso de los datos que en ellos figuren, ateniéndose a las consecuencias que de un uso indebido de dichos datos puedan derivarse.

  

  

  
  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20180407/8126287e/attachment-0001.html>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 4983 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20180407/8126287e/attachment-0001.jpg>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image002.png
Type: image/png
Size: 149493 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20180407/8126287e/attachment-0001.png>


Més informació sobre la llista de correu Acampada-pallars