[M15M VdM] Respecte al Ple d'ahir

zenaida serrano zetaserrano a hotmail.com
div des 2 11:17:16 CET 2011


Quique, era molt difícil ahir aguantar i no saltar, molt. 
 
Els nostres representants van dir tantes mentides..., van fer tants gestos de mala educació..., van quedar tant retratats de la seva manca de formació..., van demostrar tan poca qualitat com a persones... que era molt difícil aguantar sense posar-te a plorar.
 
Gràcies Jesús, Ramon, Adela, Maku.... Gràcies Manoli per ser una persona tant digne. Estaves desencaixada per tanta mentida però vas tornar a parlar i tornar a demanar amb bones paraules i tota la educació del món el que és just, i els es van tornar a riure. 
 
Ens hem de posar totes les piles que tinguem, cadascú com pugui. Hem d'anar tots alhora. Hi ha vàries línees de treball de tots nosaltres i hem de coordinar-nos i no podem trigar massa en treure la informació que volem i en fer les denúncies que volem. 
 
Estem junts, ahir es va veure i “els” ho van veure. 
Salut i revolta!
z
 
Date: Fri, 2 Dec 2011 11:09:46 +0100
Subject: Re: [M15M VdM] Respecte al Ple d'ahir
From: r.espinosamas a gmail.com
To: euvilassar a hotmail.com; badiamasoni a gmail.com; mcristinacasanova a gmail.com; zetaserrano a hotmail.com; rt15m a marsupi.org

Ahí le has dao Jesús! 


Y no te preocupes; he puesto la máquina de la imaginación a funcionar y no saben la que les espera.


Un especial abrazo de ánimos a Manoli; sé que lo pasó mal.


Que no pari la revolta!


2011/12/2 Jesús Arroyo Hernández <euvilassar a hotmail.com>Anoche, cuando salimos del Pleno, recordaba una estrofa de la canción de Victor Manuel, ...por no irse al patrón,llora en el suelo.  Anoche, una vez más,tantas mentiras, tanto abuso de poder, tanta mezquindad...En fin. 
Por suerte, existen personas con las que compartir un sueño.Gracias a todos y todas, sin vosotros y vosotras yo habría abandonado. 
Gracias Zenaida por representarnos anoche de la forma sincera y brillante en que lo hiciste.
Ellos tienen votos, nosotros dignidad
Salud
Date: Fri, 2 Dec 2011 09:36:48 +0100
From: r.espinosamas a gmail.com
To: karles.soler a gmail.com
CC: rt15m a marsupi.org
Subject: Re: [M15M VdM] Respecte al Ple d'ahir Totalment d'acord Carles. Jo també ho vaig poder seguir per la tele i em vaig sentir molt orgullós de compartir camí i lluita amb els esforçats que van aguantar fins la matinada per dir-li a aquesta gent el que és evident. Que aixó és una indecència. 


La paraula que defineix tot aixó és: VERGONYA


Ara toca muntar un bon sidral de difussió i, perquè no, mobilització.


Salut i forces!


El 2 de desembre de 2011 9:19, Carles Soler <karles.soler a gmail.com> ha escrit:

Bon dia gent,

Al final vaig poder seguir el ple, en directe, per VilassardeMar.TV.... Suposo que la indignació a la indiferència dels nostres "representants" és més alta quan s'està físicament al ple i que ha de ser molt dificil "reprimir-se" per no montar un sidral durant el ple.

En el ple d'ahir van haver moments "estelars"... però hi han respostes o reaccions que, com va dir en Jesús, són un insult a la inteligència. Penosa i feridora la reacció i la resposta del Govern que no es va immutar ni repensar la seva proposta de pujada de sou. Penosa i patètica la resposta donada per l'afer de les claus del local de l'Associació de Veïns El Barri.

En un moment on l'atur està creixent, on es retalla per tot arreu i on hi ha gent que realment ho està passant molt malament... no és de rebut que es plantegi aquestes pujades de sous.... És una manera que confirma que hi ha un sector de "polítcs benestants" que viuen de manera aliena al que està passant al carrer i el patiment de la gent (que, val a dir-ho, tambè forma part de la "seva ciutadania"). Una manca de sensibilitat i és una altra manera de violència.

Salut i dignitat!


-- 
Carles Soler

_______________________________________________
Rt15m mailing list
Rt15m a marsupi.org
https://lists.marsupi.org/listinfo/rt15m_______________________________________________ Rt15m mailing list Rt15m a marsupi.org https://lists.marsupi.org/listinfo/rt15m
 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/rt15m/attachments/20111202/c89fa971/attachment.htm>


More information about the Rt15m mailing list