[M15M VdM] Propera reunió de comissions: Divendres 11-11-11

zenaida serrano zetaserrano a hotmail.com
dll nov 7 07:40:59 CET 2011


Bon dia gent bona de Vilassar de Mar,
Aquest correu matutino és per recordar-vos que el divendres tenim reunió. Estava prevista per tal de anar-hi ja amb el cartell de la conferència del 26 i repartir-nos la feina. Com va el tema del cartell? Demaneu ajuda!
Per una altre banda no hem fet el resum de la reunió d'assemblees del Maresme perquè hi ha opinions diverses entre nosaltres i per explicar-la bé crec que seria millor fer-ho en directe. Així que si us sembla bé en poden parlar el divendres a la nostra reunió (i ja informarem a la propera assemblea).
Bé doncs, durant la setmana hem de fer el cartell i el Jesús confirmarà definitivament la sala petita de l'Ateneu (ho farà avui). 
Ens veiem divendres a les 20.30 a la plaça (si fa fred o plou anem a casa d'algú o a un bar). L'ordre del dia de la reunió és:
Repartiment del cartell de la conferència del 26Exposició de la reunió del passat divendres de les assemblees del maresme.Proposta que es fa des d'alguna associació i entitats.Canvi del dia del "Sopar de No Nadal"
ContinuaràZenaida
PS: I... "Arriba los corazones"!!!

Date: Sat, 5 Nov 2011 13:53:38 +0100
From: esther.rosello2 a gmail.com
To: vdmsindigna a gmail.com
CC: rt15m a marsupi.org
Subject: Re: [M15M VdM] Reunió assembleas Maresme

ho sento però acabo de veure el mail i a mi també m'és impossible anar-hi, em toca currar...  
Sort que sempre hi ha algú disposat!!! ja ens informareu.

Salut

Esther

2011/11/2 Vdm S'indigna <vdmsindigna a gmail.com>

Des de l'assemblea de Masnou proposen trobar-nos al seu poble el dissabte dia 5 de novembre (dissabte) a les 17h. Hem demanat permís per estar a l'espai d'entitats del centre cívic de ca n'Humet.
Que us sembla assembleas?

Tractarem el tema del 20N, desde Mataró portarem una proposta i durem informació de la "Trobada d'assembleas 15M". Gent de Mataró pujarà com a minim un dia, el que es parla de organitzacions a llarg termini i d'altres temes interessants.
També volem parlar amb vosaltres de temes comuns a la comarca com es la sanitat, i volem presentar-vos una acció de carrer per fer als bancs.

Salutacions!
-- 
Esto va por los locos, los inadaptados, los rebeldes, los problemáticos, los que van en contra la corriente, aquellos que ven las cosas diferentes, no siguen las reglas y no respetan lo establecido.Puedes citarlos, estar en desacuerdo, glorificarles o satanizarles, pero lo único que no podrás hacer es ignorarlos: porque ellos cambian las cosas, impulsan la humanidad hacia adelante.
Y aunque algunos pueden verlos como locos, nosotros vemos geniosPorque los que están tan locos como para pensar que pueden cambiar el mundo:
Son los que lo consiguen

--

Facebook: Grup acampada Mataró
Twitter: acampadamataro
Blog: http://acampadamataro.sopadepedres.org/
_______________________________________________

Rt15m mailing list

Rt15m a marsupi.org

https://lists.marsupi.org/listinfo/rt15m

-- 
Esther Roselló
678 55 61 98


_______________________________________________
Rt15m mailing list
Rt15m a marsupi.org
https://lists.marsupi.org/listinfo/rt15m 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/rt15m/attachments/20111107/0614419b/attachment.htm>


More information about the Rt15m mailing list