[M15M VdM] URGENT! Canvi d'ubicació del passi de documental

Jesús Arroyo Hernández euvilassar a hotmail.com
dij set 8 18:13:33 CEST 2011


Mi opinión es que nos veamos, si puede ser, mañana a las 20h. en la Plaza de la Revolución(Plaza Picasso). Considero que los hechos son suficientemente graves para que los tratemos en persona.De "toda la vida de dios" en Vilassar de Mar se han hecho actos conjuntos,et, etc. Pero es mejor hablarlo mañana y tomar la decisión entre todos.Salud


Date: Thu, 8 Sep 2011 14:18:02 +0200
From: badiamasoni a gmail.com
To: rt15m a marsupi.org
Subject: [M15M VdM] URGENT! Canvi d'ubicació del passi de documental

M'ha trucat en Luard per dir-me que en Jordi Viñes - tècnic de cultura - s'ha posat en contacte amb ell per dir-li que no pot ser que el col·lectiu convocant no es correspongui amb l'associació sol·licitant de l'espai, fet que m'ha obligat a reformular la instància. Pel que m'ha dit en Luard l'ha amenaçat de denegar-los tots els permisos a l'hora de convocar nous actes (CiU en majoria style!).


Avui mateix he entregat una instància sol·licitant l'anul·lació de la que convocàvem en nom de Bullangues per una altra demanant l'espai en el meu nom, immediatament després he trucat a en Rafel López (responsable de la Sala) per demanar-li una confirmació: m'ha dit que la política de l'ajuntament és la de no cedir espais municipals a particulars i m'ha recomanat que ho demanem a La Obrera del Barato o a l'Ateneu. A la mateixa instància demanava una confirmació per escrit que podrem utilitzar en la seva contra.


A pams:

- Algú pot parlar amb la gent de La Obrera i de l'Ateneu per confirmar un canvi d'ubicació? De no ser així, podríem recuperar la plaça Picasso comunicant-ho a l'ajuntament amb antel·lació com hem fet fins ara (opció 1).


- L'altre opció és tornar a sol·licitar l'espai en nom de l'A.V. del Barato (per dir un nom) i firmar-ho com a tal.

- He demanat la normativa a en Luard que recull la política pel que fa a la cessió d'espais per redactar un comunicat/dossier de premsa en cas que s'estiguin traient de la patilla totes aquestes normes, de ser així, comunicat i roda de premsa al canto, no?


Ja direu família, responeu ja que urgeix!

-- 
Quique Badia Masoni
633 041 513

badiamasoni a gmail.com_______________________________________________
Rt15m mailing list
Rt15m a marsupi.org
https://lists.marsupi.org/listinfo/rt15m 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/rt15m/attachments/20110908/6e325252/attachment.htm>


More information about the Rt15m mailing list