[Ateneu la Pigassa] Ajuntament de Tremp retira pancarta pacifista i en prohibeix d'altres

armandsimon armandsimon2002 a yahoo.es
dis nov 1 16:22:58 CET 2014




Enviat des de Samsung Mobile

-------- Missatge original --------
De: JOSEP FONDEVILA TOLO <jfondev3 a xtec.cat> 
Data: 31/10/2014  18:53  (GMT+01:00) 
A: JOSEP FONDEVILA TOLO <jfondev3 a xtec.cat> 
Assumpte: Ajuntament de Tremp retira pancarta pacifista i en prohibeix d'altres 
 
Avui 31 d'octubre l'Ajuntament de Tremp ha comunicat que ha retirat una pancarta amb el lema Pressupost militar per a ús social i ha instat l'Assemblea d'Objecció Fiscal a la Despesa Militar dels Pallars a retirar-ne una altra amb el mateix lema, i adverteix que contra aquesta decisió es poden presentar recursos.
Arran de l'inici de la tramitació dels Pressupostos Generals (PGE) de l'Estat al Congrés de Diputats de Madrid, l'Assemblea d'OF va demanar permís per penjar diverses pancartes a Tremp i altres localitats de la comarca. L'Ajuntament, en una actitud ja habitual, va esperar al dia abans de l'inici de la campanya per demanar (perepunyetes) el lloc exacte, les mides i els sistemes de subjecció, per poder continuar la tramitació de l'expedient, dades que es van aportar amb la màxima celeritat. 
Arribat el dia d'inici de la campanya, i sense resposta de l'Ajuntament, es van penjar diverses pancartes. Avui, amb una diligència extraordinària de l'Ajuntament (semblant a la del Consell d'Estat o del TC) comunica que: ha retirat una pancarta "perquè és a la plaça on demà es farà la Fira del Codony" i hi prohibeix la instal·lació d'una altra; insta a retirar una altra pàncarta  a la Rambla del Doctor Pearson, també perquè coincideix "amb la Fira del Codony". (Cal dir que sí que n'autoritza una en una entrada de la ciutat -però no a l'altra entrada- i en una plaça...).
És una actitud ridícula de l'Ajuntament, perquè és clarament disciminatòria i atempta contra la llibertat d'expressió. L'Assemblea d'OF sempre pregunta si l'Ajuntament és igual de legalista i exigent amb altres opcions informatives i/o ideològiques,
L'Assemblea d'OF dels Pallars, amb caràcter d'urgència ha decidit:
-exigir a l'Ajuntament que torni a col·locar la pancarta retirada de la Plaça Capdevila
-desobeir les instruccions de retirar la pancarta de la Rambla del Doctor Pearson
.instar l'Ajuntament de Tremp al cessament de la persecussió ideològica i a respectar la llibertat d'poinió
-continuar la campanya informativa en contra dels Pressupostos militar en favor d'un ús social (el mateix Pedro Sánchez va decalarar "sobra el ministerio de Defensa"
-presentar els recursos oportuns per garantir l'exercici de la llibertat d'expressió


Josep Manel Fondevila
di 78 071 021

Tel 652 95 43 33



1.Imatge de la pancarta.
2 Imatge amb la pancarta "ja desapareguda"; al fons es veu una pancarta referida a un altre tema. 
3.Imatge de la pancarta que l'Ajuntament insta a retirar, però l'Assemblea d'OF es nega a fer-ho perquè al·lega arbiratrietat en les decisions de l'Ajuntament, discriminació, prevaricació i hostilitat continuada contra membres de l'Assemblea.
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20141101/6918dcb8/attachment.html>


More information about the Acampada-pallars mailing list