[Ateneu la Pigassa] mercat segona mà

armand simon armandsimon2002 a yahoo.es
dis nov 22 22:14:32 CET 2014





  MERCATDE SEGONA MÀ "BUIDA EL CAP DE CASA"
Diumenge7 de desembre de 2014 a la Plaça Major de Sort. Horari de 9.30h a14.00h.Dinsla Setmana Europea de Prevenció de Residus, i en col·laboració ambel Consell Comarcal i la Deixalleria hem organitzat un mercat desegona mà.
Tothomque vulgui podrà muntar la seva parada i portar les seves coses pervendre. Uspodeu inscriure per e-mail: capdecasasort a gmail.comi allí us informarem dels detalls de l'organització. En cas de notenir correu electrònic truqueu al tel. 629 75 64 53 (Luisa),preferentment de 9h a 12h.
Elmotiu principal és donar una segona oportunitat a tot allò que jano utilitzem o no necessitem però que no volem llançar. D'aquestamanera farem que algú altre ho aprofiti, alhora que reduïm elsresidus generats.

Ambaquesta mateixa motivació l'organització muntarà una paradasolidària on podreu portar totallò que vulgueu donar ique es pugui reaprofitar. També hopodeu portar abans d'aquest dia a la deixalleria (indiqueu que ésper almercat) o contactant per telèfon o correuelectrònic. Així hopodrem triar i condicionar amb més temps.Totel que aporteu es posarà a la venda i els beneficis aniran destinatsal projecte social “elcap de casa“.Estracta d'una entitatsense afany de lucre, l'activitat principal de la qual serà recollirtota classe d'objectes, roba, mobles i qualsevol producte que puguitenir una segona vida. Uncop seleccionats,es condicionaranper poder-loscomercialitzar a un preu simbòlic. Amb això es preténaconseguir reduir els residus produïts, potenciar elconsum de productes reutilitzats i, almateix temps, crear llocsde treball per a persones amb dificultats.
Aquellespersones interessades en aquest projecte podeu donar el vostre e-mailo telèfon per rebre més informació. També podeu contactar sivoleu col·laborar-hi de qualsevol manera, ja sigui entregantmaterial re-aprofitable, mitjançant aportacions econòmiques osimplement per fer-nos arribar les vostres idees o suggerències.
Siper algun motiu aquest projecte no es pogués dur a terme, tant elmaterial com els diners aconseguits al mercat es donarien a la CreuRoja o a altres associacions del Pallars amb fins socials.

Moltesgràcies per participar!
Hoorganitza: “ELCAP DE CASA” Hicol·laboren:





2014-11-19 19:46 GMT+01:00 Javi i Luisa <jaylusort a gmail.com>:

josepmariafisa a gmail.com, biblioteca a sort.cat,eva a montanyanes.net,nuria a tornafort.com,grau.oriol a gmail.com,info a lopallerdelcoc.com,jobroig a yahoo.es,mvsole255 a gmail.com,mobiols6 a xtec.cat,pastoretapallaresa a gmail.com,centremedicpirineus a gmail.com,pallarsviu a googlegroups.com,turmixfotografia a gmail.com,jllpique a yahoo.es,comadelforn a hotmail.com,comadelforn a hotmail.com,meryparra a hotmail.com,mireia.jiro a gmail.com,moivico a gmail.com,nicoespinos a yahoo.es,gregalmestral a yahoo.es,mpalacin a gmail.com,momieta a gmail.com,montse a rurbans.org,



   
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20141122/15da5781/attachment-0001.html>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image.png
Type: image/png
Size: 5205 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20141122/15da5781/attachment-0001.png>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image.jpeg
Type: image/jpeg
Size: 113795 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20141122/15da5781/attachment-0001.jpeg>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: cartell.pdf
Type: application/pdf
Size: 640503 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20141122/15da5781/attachment-0001.pdf>


More information about the Acampada-pallars mailing list