[M15M VdM] ORGANITZACIÓ TEMA SOUS AJUNTAMENT!! IMPORTANT

Jesús Arroyo Hernández euvilassar a hotmail.com
dim nov 29 12:28:58 CET 2011


 Issac Rosa
Ha sido una de las preguntas más repetidas en los días previos y posteriores a las elecciones: ¿dónde está el 15-M? En algunos casos se formulaba con una sonrisilla relamida, como saboreando una derrota que algunos llevan meses vaticinando, y que se confirmaría con su inacción en el 20-N. Para otros, la pregunta llevaba un deje de decepción, como quien espera la llegada de un superhéroe que en el último segundo frustre los planes del villano.Que unos y otros se pregunten por el paradero del 15-M ya da la medida de lo que ha alcanzado: se ha convertido en un sujeto político a tener en cuenta, que unos ven como amenaza y otros como esperanza. Entre los primeros, hubo quien llevaba semanas advirtiendo de que se preparaba “otro ‘pásalo’ contra el PP, como en 2004”.Unos y otros no han entendido el cambio de estrategia de las asambleas del 15-M. Frente a quienes los quieren en la calle y en las portadas permanentemente (garantía para que terminase por desinflarse y se achicharrase bajo los focos), el núcleo del 15-M, que por supuesto es más reducido que los millones que en un momento puntual se suman, ha decidido un repliegue y una reorientación: ambos movimientos buscan la construcción de una base social que en los primeros momentos era amplia pero volátil, y que ahora es más reducida pero más sólida, y sobre todo más activa.En las últimas semanas el 15-M no ha parado. No ha recibido tanta atención mediática (tampoco la ha buscado), pero no ha cesado la lucha contra desahucios (con cada vez más contundencia policial), la ocupación de edificios y las acciones locales, de barrio incluso. Además, desde el momento en que las asambleas han repolitizado a muchos ciudadanos, el 15-M ha dado fuerza y agilidad a movilizaciones en curso (como la educativa en Madrid). Y al mismo tiempo siguen activos grupos que ya existían antes del 15-M y confluyeron en éste: hoy hay una marcha desde los barrios y pueblos de Madrid hasta las Cortes, para recordar al nuevo Gobierno que, como se dijo al dejar Sol, volvimos a nuestros barrios, pero sabemos el camino de vuelta.Date: Tue, 29 Nov 2011 10:11:45 +0100
Subject: Re: [M15M VdM] ORGANITZACIÓ TEMA SOUS AJUNTAMENT!! IMPORTANT
From: mcristinacasanova a gmail.com
To: euvilassar a hotmail.com
CC: zetaserrano a hotmail.com; r.espinosamas a gmail.com; badiamasoni a gmail.com; rt15m a marsupi.org

Hola a todos
Creo que el planteamiento que hace Ramón del tema es muy interesante para nosotros.Tendríamos que aprovechar estos ¨hechos¨para que la gente del pueblo se implique y diga la seva.Pienso que es importante que hablemos del tema antes de ir al pleno. Sería bueno que pudiéramos vernos esta noche.

Cristina 
 
 
 


 
El 29 de noviembre de 2011 09:45, Jesús Arroyo Hernández <euvilassar a hotmail.com> escribió:Estaré a las 20.30 en la la Plaza de la Revolución. Podré estar hasta las 20,50. 
Salud!!


From: zetaserrano a hotmail.com
To: r.espinosamas a gmail.com; badiamasoni a gmail.com

Date: Tue, 29 Nov 2011 09:21:21 +0100
CC: rt15m a marsupi.org
Subject: [M15M VdM] ORGANITZACIÓ TEMA SOUS AJUNTAMENT!! IMPORTANT

Bon dia,
 

M'encanta aquest debat. 
 
Tots dos feu propostes que tenen el cantó bo i el dolent, com tot és clar.
 
Per correu serà un merder impressionant posar-nos d'acord. La meva proposta és aquesta:
 
1. Si no hi ha una postura clara i per no estar escrivint-nos i col·lapsant el correu hauríem de quedar avui al vespre, 20.30 tots els que podem i organitzar la nostra estratègia. Qui no pugui venir que digui la seva i ho portarem a la reunió. 

 
2. Si la penya (nosaltres) no volem/podem quedar avui i es vol anar més tranquil·lament aleshores continuem amb el pla inicial que era anar dijous al Ple i preguntar. Aleshores el divendres ens reuniríem per marcar els objectius i l’estratègia. 

 
 
Jo veig que és un tema prou important per fer alguna cosa grossa i que tant si fem el punt 1 com el 2 el tema l’acabarem en una acció important, molt important, l'única diferència pot estar en la manera de començar.  

 
Resumint, i per posar-nos d’acord:
 
Qui vulgui que ho parlem i decidim veient-nos i parlant-ho que contesti a aquest correu, bé confirmant que vindrà a la plaça a les 20.30 o bé dient quina és la seva postura per portar-la a la reunió d’avui.

 
Si no contesteu vol dir que el dijous quedem a les 19.30 per anar al Ple i per posar-nos d’acord em com fer la pregunta i qui la farà. 

 
Hem d'anar tots a una i organitzats!!!
 
Molta salut família,
Z Date: Mon, 28 Nov 2011 23:55:17 +0100
Subject: Re: [M15M VdM] L'equip de govern pretén pujar-se els sous
From: r.espinosamas a gmail.com
To: badiamasoni a gmail.com

CC: zetaserrano a hotmail.com; rt15m a marsupi.org

Per a mi la qúestió és: qué ens interessa més?, muntar un ciri el dia del ple i còrrer el risc que tirin enrera o simplement preguntar en el ple i prou i aconseguir aglutinar arreu nostre el desencís de la gent del poble i organitzar el "berenjenal" que proposava abans? 


Si juguem bé les nostres cartes podem aconseguir un ressó com mai.


Imagineu que al final d'un procés d'agitació i estat d'opinió favorable a la protesta, acabem aconseguint signatures per convocar un referèndum sobre qué fer amb els diners o fins i tot organitzar-ho nosaltres "con sus urnas y todo". O demanant dimissions.Zenaida: no sé si em preguntes a mi, però jo no puc arribar al poble abans de les 8'30h., i efectivament el comiat és d'alló més country. A tot aixó, digue-me com va anar la conferència; n'hi havia més gent de la que jo mateix pensava. Va participar molta penya? Bé els conferenciants? Van triomfar els pastissos?. Jo no puc quedar-me perquè si ho faig, també es queda Daniela i en aquest cas sobrariem tots.Que no pari la festa!


P.S.
Afegiu a Ester Espelt a la llista del Marsupi sispli.

El 28 de novembre de 2011 23:13, Quique Badia Masoni <badiamasoni a gmail.com> ha escrit:


La cosa va així (m'ho ha passat en Luard):

 

"...Així ens trobem que 3 tinents d’alcalde passen a cobrar 500 euros bruts més, o sigui, dels 1620 € bruts mensuals x 14 pagues que cobraven actualment,  amb una jornada de 25 hores setmanals, ara passaran a cobrar 2120 € bruts mensuals amb una jornada setmanal de 33h.

 
Una altra tinent d’alcalde regidora passarà a fer una jornada de 25 a 29 hores i a cobrar de 1620€ bruts al mes a cobrar 1870 € bruts al mes.
 
Un regidor més de l’equip de govern passarà a ser tinent d’alcalde, per tant, en seran un total de 5. Passarà a cobrar de 1324 € bruts mensuals x 14 pagues  i una jornada de 20 hores setmanals a cobrar 1620 € bruts mensuals i una jornada setmanal de 25h.

 
Els altres tres regidors de l’equip de govern passaran a cobrar de 1324 € bruts mensuals  x 14 pagues i una jornada de 20 hores setmanals, a cobrar 1449 € bruts mensuals i una jornada setmanal de 22 hores. 

 
El 8 regidors de l’oposició i l’alcalde, passaran a cobrar dels 444 € per sessió ordinària de ple (un cada dos mesos) a 574 € per sessió. 
 
Amb tot plegat encara quedaran uns 17.000 € aproximadament que tornaran a les arques municipals".   
Intentaré que em passin els originals on això figura.

També us haig de dir que això és una proposta, que si se senten molt pressionats es desdiran, però quina victòria més gran que assolir això?


Jo aniria a per totes.

Digueu-hi la vostra!

 
El 28 de novembre de 2011 22:33, ramon espinosa <r.espinosamas a gmail.com> ha escrit: Boooona nit a tothom. 


Podem aprofitar molt bé aquest tema, però també ens podem enganxar els dits.


Proposo primer de tot confirmar el que en el moment de la darrera assemblea era un rumor emés de forma anònima. Anem al ple plantejant la pregunta però sense discutir la resposta, ja que  ens encarregueriem de que aquesta la dongués el poble, en forma de protesta col.lectiva. Potser un contacte amb els partits més o menys amics ens aclarirà més l'informació. Convocar masivament pel facebook o d'altre canal em sembla una mica agosserat en aquests moments.Aixó sí, un cop confirmada la informació, proposo una moguda intensa. Primer, redacció d'un bon panflet a on s'informi i es posi en dubte ja no la legalitat de la decisió, sino sobre tot la ètica de qui ens governa (m'ofereixo per la redacció). Difusió a "lo bestia". Incloure en l'escrit l'adreça del nostre blog per a que la gent del poble pugui opinar i proposar accions concretes. Incloure en el blog, per exemple, la possibiltat de votar una pregunta tipus "creus que l'equip de govern ha de dimitir com a conseqüencia d'aquest escandol?. Convocar cassolades i actes de protesta diversos. Si s'escau i la cosa s'anima i la indignació general és patent, recollida de signatures i etc...Ieepala!

El 28 de novembre de 2011 21:47, zenaida serrano <zetaserrano a hotmail.com> ha escrit: 

Jo no tinc res en contra, 


Tal i com ha dit l'Esther en vam estar parlant divendres a l'assemblea i pensàvem preguntar al Ple. És l'1 de desembre, és a dir, aquest dijous. Per mi perfecte de convocar pel facebook. Hem quedat dijous una estona abans per preparar la intervenció. 


Ara us enviaré l'acta de l'assemblea.
Apali família.


Per cert, les conferències de dissabte una passada!!
z
Date: Mon, 28 Nov 2011 21:24:20 +0100
From: badiamasoni a gmail.com
To: esther.rosello2 a gmail.com

CC: rt15m a marsupi.org
Subject: Re: [M15M VdM] L'equip de govern pretén pujar-se els sous Si ningú hi te res en contra procedeixo a fer-ho en breu.


El 28 de novembre de 2011 21:16, esther rosello <esther.rosello2 a gmail.com> ha escrit:

em vàrem estar parlant a l'ultima assemblea i si no recordo malament es va dir de treure-ho al pròxim ple de l'Ajuntament, però estaria bé el que dius de convocar al ple pel facebookEl 28 de novembre de 2011 19:16, Quique Badia Masoni <badiamasoni a gmail.com> ha escrit:CON DOS COJONES!

Vist als carrers de VdM:

"L'alcalde ha tingut que renunciar al seu sou i es queda amb el més substanciós, el de la Diputació. El sou de l'alcalde se'l volen repartir tots els regidors de l'equip de govern de CIU. Es proposa incrementar-ne els seus sous en un 17%. I pretenem que callem. 

Quina vergonya!"

Ho signen els grups de l'oposició, ens movem?

Proposo que, com a mínim, convoquem al ple pel facebook i per les nostres llistes. Com ho veieu?

Ja direu família!

-- 
Quique Badia Masoni
633 041 513
badiamasoni a gmail.com_______________________________________________
Rt15m mailing list
Rt15m a marsupi.org
https://lists.marsupi.org/listinfo/rt15m
-- 
Esther Roselló
678 55 61 98


-- 
Quique Badia Masoni

633 041 513
badiamasoni a gmail.com


_______________________________________________ Rt15m mailing list Rt15m a marsupi.org https://lists.marsupi.org/listinfo/rt15m

_______________________________________________
Rt15m mailing list
Rt15m a marsupi.org
https://lists.marsupi.org/listinfo/rt15m-- 
Quique Badia Masoni
633 041 513
badiamasoni a gmail.com
_______________________________________________ Rt15m mailing list Rt15m a marsupi.org https://lists.marsupi.org/listinfo/rt15m

_______________________________________________
Rt15m mailing list
Rt15m a marsupi.org
https://lists.marsupi.org/listinfo/rt15m 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/rt15m/attachments/20111129/62ac9eaf/attachment-0001.htm>


More information about the Rt15m mailing list