[M15M VdM] Comunicació sobre els acords de la reunió extraordinària 29-11-11

zenaida serrano zetaserrano a hotmail.com
dim nov 29 22:45:08 CET 2011


Bona  nit,
A la reunió extraordinària hem estat: Esther R (amb el vot delegat del Joan), Jesús, Manoli, Cristina i Zenaida (amb el vot delegat del Ramon). 
S'ha acordat, per majoria:
1er: Via lliure per convocar al personal pels mitjans que es creguin més adients. Quique, endavant. 2n: Acudir al Ple on es faran les preguntes que calguin per tal d'aclarir quina és la decisió del nostre batlle envers a la seves dues feines públiques.3er: Tot el que vulgui acudir a la sessió del Ple del proper dijous que es presenti directament. Qui vulgui venir una mica abans hem quedat a 2/4 de 8 a la plaça de l'Ajuntament (futura Plaça de la Subversió) per repartir-nos les intervencions i anar una mica preparats.
Aquesta decisió s'ha pres:
1er: Creiem important que hi hagi presència de la gent del poble i no que siguem els 4 de sempre.2n: Les nostres intervencions no seran per liar-la, ni molt menys, si no per saber que és el que passarà a partir d'ara, que farà la persona que ha estat escollida com el nostre alcalde i que ara deixarà de ser-ho, qui/quins faran la seva feina i com podran compaginar-la amb les feines particulars que cadascú te, si creuen que el repartir-se uns diners que farà que els hi pugi el sou un 17%, més o menys, ho troben ètic sent com està la majoria del personal, les pensions que cobra la gent gran, les persones que estan quedant-se sense feina, etc. 
Una vegada tinguem tota la informació es decidirà les següents actuacions a portar a terme: Informació a tot el poble del que està passant, recollida de signatures, etc. Ja veurem com articulem tot això.
Apa doncs, tothom que pugui que vingui a la casa del poble: DIJOUS, 1 de DESEMBRE, 20.00 hores. Qui pugui venir abans perfecte. I qui no pugui arribar a les 8 i vol venir que sàpiga que al menys fins a les 9 no es tocarà a nosaltres parlar. 
Està penjat pel poble 3 mocions que presenta la Cup (una és sobre la dació en compte!! molt interessant).
Espero que les explicacions hagin sigut clares,A descansar i a recuperar forces que les necessitarem. La tardor calenta ja ha arribat i l'hivern sufocant està trucant a la porta.
Comissió d'organització
 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/rt15m/attachments/20111129/7e176d21/attachment.htm>


More information about the Rt15m mailing list