[Ateneu la Pigassa] acta assemblea dilluns 23 febrer

carmele schouten carmeleschouten a yahoo.fr
dic feb 25 15:07:06 CET 2015


enviem adjunta acta assemblea dilluns 23 F
alguns comentaris per si no ho voelu llegir:- algu´vol ser persona que faci papeleo per l'ateneu (sembla que amb la nova llei potser se n'haurà de fer MOLT)- farem aniversari ateneu 1 de maig . s'esperen propostes de com orientar-ho i com fer que vingui molta gent-novetat: diumenge van expulsar a Miriam, membre de l'ateneu, per no estar regularitzada. Es fa un grup de whatsapp de vigilància anti´-expulsions. Si vols incloure-t'hi escriu al 646245494- proposta activitats sobre "la vaga de totes"- taller risoteràpia, fira natura a Sort, ball 1001 motius a Sort, taller deute i pressupostos municipals a ateneu. mes info a l'acta
salutcarme 

     Le Mardi 24 février 2015 11h11, Núria Sauquillo <nuriaenvall a gmail.com> a écrit :
   

 
---------- Missatge reenviat ----------
De: Gerard S <gerardsala a gmail.com>
Data: 23 febrer de 2015, 17:50
Assumpte: La sanitat al programa .CAT de TV3 el dijous i entrevista Marea
Per a: "marea-blanca-lleida a googlegroups.com" <marea-blanca-lleida a googlegroups.com>


D'altra banda, m'acaben de trucar del programa .CAT de TV3 perquè dijous tractaran el tema de la sanitat al programa. I entrevistaran al Boi en directe.
Després sempre posen alguns petits reportatges i volen que aparegui la lluita contra el consorci. M'han demanat per entrevistar-nos, breument fora l'Arnau, demà matí. Hem acordat que et trucaran, també, Amparo. Si algú vol acompanyar-nos, ens trobem a les 13:30 davant de l'Arnau de Vilanova!

El dia 23 febrer de 2015, 17:22, Marea Blanca Ponent i Pirineus <ass.sanitat.lleida.info a gmail.com> ha escrit:

No vaig pensar en enviar-vos la nota de premsa que vam enviar dissabte just després de la mani. Al facebook trobareu un recull de premsa:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.909598512404507.1073741881.332678126763218&type=1

Per cert, he insistit a Cafe amb Llet perquè els hi paguem la gasolina (és el segon cop que venen des de Blanes) però han dit que no volen res!
---------- Missatge reenviat ----------
De: Marea Blanca Ponent i Pirineus <ass.sanitat.lleida.info a gmail.com>
Data: 21 febrer de 2015, 21:34
Assumpte: 3.000 persones tenyeixen de blanc Lleida exigint la retirada del consorci sanitari
Per a: 



Una marea ciutadana tenyeix Lleida de blanc i exigeix al Govern que retiri el consorci sanitari
Prop de 3.000 usuaris i treballadors de la sanitat pública han tenyit els carrers de Lleida de blanc amb bates i globus blancs per rebutjar el consorci sanitari que CiU vol imposar d'aquí dos mesos a les comarques de Ponent i Pirineus. 
La Marea Blanca valora com un èxit la mobilització i destaca que aquesta obliga al Govern a retirar un projecte massivament contestat durant un any. "La Generalitat no pot seguir ignorant els 38.575 signants i els milers de persones que han sortit al carrer en els tres centenars d'actes i a les tres manifestacions. Ha de fer marxa enrere i apostar per la integritat de l'Institut Català de la Salut, revertir les retallades i avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i repecte als treballadors de la sanitat pública".
Per la Marea Blanca el consorci de Lleida i la resta de projectes similars que implementa i projecta a la resta de territoris, són una aposta ideològica, i no tècnica com els polítics responsables volen justificar-los, que cerquen evitar controls parlamentaris i escapar, en allò substancial, al dret públic. 
Dimecres vinent es complirà un any de la visita del conseller Boi Ruiz a Lleida, on va anunciar la imposició del Consorci.
La mobilització ha començat amb les actuacions de Xavier Baró i Xavier Mayora i s'han succeït accions que han assenyalat els responsables o còmplices polítics del projecte. A la Delegació de la Generalitat s'ha denunciat la sordesa política, ignorant les prop de 40.000 signatures que demanen l'aturada del projecte. A la Paeria i a la seu d'Esquerra els manifestants han recordat la complicitat de l'alcalde de Lleida i la tebiesa d'Esquerra davant del projecte. Al final del recorregut, un pluja de farina ha emblanquinat la seu del Departament de Salut. Finalment, la manifestació ha finalitzat amb un mural col·lectiu que ha tenyit de blanc la plaça Ricard Vinyes, símbol de la voluntat popular. A la cloenda, Teresa Forcades i els editors de la revista Cafè amb Llet, han apel·lat a "no votar aquells partits que no es posicionin fermament contra el consorci sanitari i en defensa d'una sanitat 100% pública".
També han estat presents represenants de col·lectius en defensa de la sanitat pública d'atres territoris. Està previst que en els propers dies comenci un procés col·lectiu per generar un moviment en defensa de la sanitat pública d'àmbit català.
Podreu trobar fotografies aqui.

Marea Blanca de Ponent i Pirineushttps://www.facebook.com/MareaBlancaLleidahttps://twitter.com/MareaBlancaLl


-- 
Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrit al grup "Marea Blanca Lleida" de Google Groups.
Per cancel·lar la subscripció a aquest grup i deixar de rebre els seus missatges, envieu un correu electrònic a marea-blanca-lleida+unsubscribe a googlegroups.com.
Per veure més opcions, visiteu https://groups.google.com/d/optout.





-- 
Núria Sauquillo i Guerra.
[FRANC ALOU ENGINYERIA AMBIENTAL scp]
c/ Únic d'Envall
25513 - Envall



_______________________________________________
Acampada-pallars mailing list
Acampada-pallars a marsupi.org
https://lists.marsupi.org/listinfo/acampada-pallars


   
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20150225/f29d8a1e/attachment-0001.html>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: ACTA REUNIO ASSEMBLEA LA PIGASSA 23.odt
Type: application/vnd.oasis.opendocument.text
Size: 29908 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://lists.marsupi.org/pipermail/acampada-pallars/attachments/20150225/f29d8a1e/attachment-0001.odt>


More information about the Acampada-pallars mailing list